Коди видів економічної діяльності за КВЕД-2010

Структура класифікатора:
  • ДК 009:2010 перелік секцій
  • Секція C Переробна промисловість
  • Розділ 10 Виробництво харчових продуктів
  • Група 10.4 Виробництво олії та тваринних жирів
  • Клас 10.42 Виробництво маргарину і подібних харчових жирів

КВЕД-2010: Клас 10.42

Виробництво маргарину і подібних харчових жирів

Цей клас включає:
  • виробництво маргарину
  • виробництво сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає менше 25%, та пастоподібних продуктів
  • виробництво змішаних кулінарних жирів
Цей підклас не включає:
  • виробництво масла з коров'ячого молока, топленого масла (молочного жиру), див. 10.51
  • виробництво майонезу, див. 10.84
  • виробництво спредів і сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше 25%, див. 10.89