Коди видів економічної діяльності за КВЕД-2010
Формат кодy повинен бути у вигляді XX.XX, де X–десяткова цифра, наприклад: 35.30
Структура класифікатора:
- ДК 009:2010 перелік секцій
- Секція C Переробна промисловість
- Розділ 10 Виробництво харчових продуктів
- Група 10.8 Виробництво інших харчових продуктів
- Клас 10.84 Виробництво прянощів і приправ
КВЕД-2010: Клас 10.84
Виробництво прянощів і приправ
Цей клас включає:- виробництво спецій, соусів і приправ:
- майонезу
- гірчичного борошна грубого і дрібного помелу
- готової гірчиці тощо
- виробництво оцту
- виробництво солі, придатної для споживання людьми (наприклад, йодованої солі), неденатурованої солі, придатної для безпосереднього побутового чи промислового використання (наприклад, як приправи чи консерванту для харчових продуктів)
- виробництво сумішей прянощів і сумішей приправ