Класифікатор професій
Структура класифікатора:
Код КП | Випуск ДКХП | Професійна назва роботи | Випуск ЄТКД |
---|---|---|---|
7412 | 1 | Бригадир на дільницях основного виробництва (хлібопекарне та кондитерське виробництво) | |
7412 | 7 | Вальцювальник сировини та напівфабрикатів | |
7412 | 11 | Готувач білкових мас | |
7412 | 7 | Готувач сумішей (хлібопекарне та кондитерське виробництва) | |
7412 | 11 | Дріжджовик | |
7412 | 65, 11 | Кондитер | |
7412 | 67 | Кондитер судновий | |
7412 | 7 | Кулінар борошняних виробів | |
7412 | 11 | Мармеладник-пастильник | |
7412 | 65, 11 | Пекар | |
7412 | 7 | Приймальник-здавальник харчової продукції (хлібопекарне та кондитерське виробництва) | |
7412 | 11 | Рецептурник | |
7412 | 7 | Сортувальник у виробництві харчової продукції (хлібобулочні та кондитерські вироби) | |
7412 | 11 | Тістороб | |
7412 | 11 | Формувальник тіста | |
7412 | 11 | Халвомісильник | |
7412 | 11 | Цукерник | |
7412 | 11 | Шоколадник |