Класифікатор професій
Структура класифікатора:
Код КП | Випуск ДКХП | Професійна назва роботи | Випуск ЄТКД |
---|---|---|---|
7411 | 8 | Беконник | |
7411 | 10 | Вибільник агарового холодцю | |
7411 | 8 | Виготовлювач натуральної ковбасної оболонки | |
7411 | 8 | Виготовлювач штучної ковбасної оболонки | |
7411 | 8 | Виробник м'ясних напівфабрикатів | |
7411 | 8 | Виробник струн | |
7411 | 8 | Готувач кулінарних виробів з м'яса птиці та кролів | |
7411 | 8 | Готувач фаршу | |
7411 | 8 | Забивач худоби | |
7411 | 8 | Засолювач м'яса й м'ясопродуктів | |
7411 | 8 | Засолювач шкур | |
7411 | 8 | Збирач епітелію | |
7411 | 8 | Контролер струн та зшивок | |
7411 | 10 | Кулінар виробів з риби та морепродуктів | |
7411 | 4 | Марироб | |
7411 | 8 | Обвалювальник м'яса | |
7411 | 8 | Обвалювальник тушок птиці | |
7411 | 8 | Оброблювач ветсанбраку | |
7411 | 10 | Оброблювач ікри | |
7411 | 10 | Оброблювач крабів | |
7411 | 8 | Оброблювач кролів | |
7411 | 10 | Оброблювач морського звіра | |
7411 | 8 | Оброблювач птиці | |
7411 | 10 | Оброблювач риби | |
7411 | 8 | Приймальник перо-пухової сировини | |
7411 | 8 | Приймальник худоби | |
7411 | 8 | Приймальник яєць | |
7411 | 7 | Приймальник-здавальник харчової продукції (виробництво м'ясних та рибних продуктів) | |
7411 | 8 | Приймальник-сортувальник живої птиці та кролів | |
7411 | 8 | Різальник м'ясопродуктів | |
7411 | 8 | Розпилювач м'ясопродуктів | |
7411 | 8 | Розфасовувач м'ясопродуктів | |
7411 | 65 | Рубач м'яса на ринку | |
7411 | 8 | Сортувальник тушок птиці та кролів | |
7411 | 7 | Сортувальник у виробництві харчової продукції (м'ясні та рибні продукти) | |
7411 | 7 | Сушильник харчової продукції (м'ясні та рибні продукти) | |
7411 | 8 | Фаршомісильник | |
7411 | 8 | Формувальник ковбасних виробів |