Коди видів економічної діяльності за КВЕД-2010

Структура класифікатора:
  • ДК 009:2010 перелік секцій
  • Секція I Тимчасове розміщування й організація харчування
  • Розділ 56 Діяльність із забезпечення стравами та напоями

КВЕД-2010: Розділ 56

Діяльність із забезпечення стравами та напоями

Цей розділ включає діяльність з обслуговування їжею та напоями за умови, що їжу та напої споживають на місці у традиційних ресторанах, ресторанах самообслуговування або швидкого обслуговування, що працюють як постійно, так і тимчасово, з наданням місць для сидіння або без їх надання. При класифікуванні одиниць вирішальним фактором є те, що пропонується їжа, придатна для негайного споживання на місці, а не тип закладу, що її пропонує.

Цей розділ не включає виробництво страв, не призначених для негайного споживання на місці, страв, не призначених для безпосереднього споживання, та готової їжі, яка не вважається стравою (див. розділ 10 "Виробництво харчових продуктів " та 11 "Виробництво напоїв"). Цей розділ також не включає торгівлю харчовими продуктами невласного виробництва, які не є готовими стравами, стравами, не призначеними для негайного споживання на місці (див. секцію G "Оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів").

Група Назва
56.1Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування
56.2Постачання готових страв
56.3Обслуговування напоями