Коди УКТ ЗЕД
Структура класифікатора:
| Код товару | Найменування товару |
|---|---|
| - - - - солона або в розсолі: | |
| 0210 19 10 00 | - - - - - беконні половини або спенсери |
| 0210 19 20 00 | - - - - - три чверті свинячого боку або серединки |
| 0210 19 30 00 | - - - - - передній край і відруби переднього краю |
| 0210 19 40 00 | - - - - - корейка та її відруби |
| 0210 19 50 00 | - - - - - інша |
| - - - - сушена або копчена: | |
| 0210 19 70 00 | - - - - - корейки та її відруби |
| - - - - - інша: | |
| 0210 19 81 00 | - - - - - - обвалена |
| 0210 19 89 00 | - - - - - - інша |