Коди УКТ ЗЕД
Структура класифікатора:
- УКТ ЗЕД
- Готовi харчовi продукти; алкогольнi та безалкогольнi напої i оцет; тютюн та його замiнники
- Продукти переробки овочiв, плодiв, горiхiв або iнших частин рослин
- Соки з плодів (включаючи виноградне сусло) або соки овочеві, незброджені та без додання спирту, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:
- - сік з будь-яких інших плодів або овочів:
- - - інший:
- - - - з числом Брікса не більш як 67:
Код товару | Найменування товару |
---|---|
- - - - сік грушевий: | |
2009 89 50 00 | - - - - - вартістю понад 18 євро за 100 кг маси нетто, який містить доданий цукор |
- - - - - інший: | |
2009 89 61 00 | - - - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. % |
2009 89 63 00 | - - - - - - з вмістом доданого цукру не більш як 30 мас. % |
2009 89 69 00 | - - - - - - який не містить доданого цукру |
- - - - інший: | |
- - - - - вартістю більш як 30 євро за 100 кг маси нетто, який містить доданий цукор: | |
2009 89 71 00 | - - - - - - сік з вишень або черешень |
2009 89 73 00 | - - - - - - соки з тропічних плодів |
2009 89 79 00 | - - - - - - інші |
- - - - - інші: | |
- - - - - - з вмістом доданого цукру понад 30 мас. %: | |
2009 89 85 | - - - - - - - сік тропічних плодів: |
2009 89 85 10 | - - - - - - - - сік плодів пасифлори, або страстоцвіту, та гуаяви |
2009 89 85 90 | - - - - - - - - інші |
2009 89 86 00 | - - - - - - - інші |
- - - - - - з вмістом доданого цукру не більш як 30 мас. %: | |
2009 89 88 00 | - - - - - - - сік тропічних плодів |
- - - - - - який не містить доданого цукру: | |
2009 89 96 00 | - - - - - - - сік з вишень або черешень |
2009 89 97 10 | - - - - - - - - концентрований |
2009 89 97 20 | - - - - - - - - натуральний (невідновлений) заморожений або консервований асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, вартістю понад 30 євро за 100 кг маси нетто |
2009 89 99 | - - - - - - - інші: |
2009 89 99 10 | - - - - - - - - концентровані |
2009 89 99 20 | - - - - - - - - сік банановий, натуральний (невідновлений), заморожений або консервований асептичним способом, в ємкості, масою нетто понад 190 кг, вартістю понад 30 євро за 100 кг маси нетто |