Коди УКТ ЗЕД

Код товару Найменування товару
0406 90 50 00- - - - сири з молока вівці чи молока буйволиці в місткостях з розсолом чи в бурдюках із шкури вівці чи кози
- - - - інші:
- - - - - з вмістом жиру не більш як 40 мас. % із вмістом води в перерахунку на знежирену речовину:
- - - - - - не більш як 47 мас. %:
0406 90 61 00- - - - - - - грана падано (Grana Padano), парміджіано реджіано (Parmigiano Reggiano)
0406 90 63 00- - - - - - - фіоре сардо (Fiore Sardo), пекорино (Pecorino)
0406 90 69 00- - - - - - - інші
- - - - - - понад 47 мас. %, але не більш як 72 мас. %:
0406 90 73 00- - - - - - - проволоне (Provolone)
0406 90 75 00- - - - - - - асіяго (Asiago), качикавало (Caciocavallo), монтасіо (Montasio), рагузано (Ragusano)
0406 90 76 00- - - - - - - данбо (Danbo), фонталь (Fontal), фонтина (Fontina), фінбо (Fynbo), хаварті (Havarti), марибо (Maribo), самсо (Samso)
0406 90 78 00- - - - - - - гауда (Gouda)
0406 90 79 00- - - - - - - есром (Esrom), італіко (Italico), кернгем (Kernhem), сен-нектер (Saint-Nectaire), сен-полен (Saint-Paulin), таледжіо (Taleggio)
0406 90 81 00- - - - - - - канталь (Cantal), чешир (Cheshire), уенслідейл (Wensleydale), ланкашир (Lancashire), подвійний глостерський (Double Gloucester), бларней (Blarney), колбі (Colby), монтерей (Monterey)
0406 90 82 00- - - - - - - камамбер (Camembert)
0406 90 84 00- - - - - - - брі (Brie)
0406 90 85 00- - - - - - - кефало-графієра (Kefalograviera), касері (Kasseri)
- - - - - - - інші сири, з вмістом води в перерахунку на знежирену речовину:
0406 90 86 00- - - - - - - - понад 47 мас. %, але не більш як 52 мас. %
0406 90 87 00- - - - - - - - понад 52 мас. %, але не більш як 62 мас. %
0406 90 88 00- - - - - - - - понад 62 мас. %, але не більш як 72 мас. %
0406 90 93 00- - - - - - понад 72 мас. %
0406 90 99- - - - - інші:
0406 90 99 10- - - - - - сири з молока корів, у місткостях з розсолом
0406 90 99 90- - - - - - інші