Коди УКТ ЗЕД
Структура класифікатора:
Код товару | Найменування товару |
---|---|
0406 90 50 00 | - - - - сири з молока вівці чи молока буйволиці в місткостях з розсолом чи в бурдюках із шкури вівці чи кози |
- - - - інші: | |
- - - - - з вмістом жиру не більш як 40 мас. % із вмістом води в перерахунку на знежирену речовину: | |
- - - - - - не більш як 47 мас. %: | |
0406 90 61 00 | - - - - - - - грана падано (Grana Padano), парміджіано реджіано (Parmigiano Reggiano) |
0406 90 63 00 | - - - - - - - фіоре сардо (Fiore Sardo), пекорино (Pecorino) |
0406 90 69 00 | - - - - - - - інші |
- - - - - - понад 47 мас. %, але не більш як 72 мас. %: | |
0406 90 73 00 | - - - - - - - проволоне (Provolone) |
0406 90 75 00 | - - - - - - - асіяго (Asiago), качикавало (Caciocavallo), монтасіо (Montasio), рагузано (Ragusano) |
0406 90 76 00 | - - - - - - - данбо (Danbo), фонталь (Fontal), фонтина (Fontina), фінбо (Fynbo), хаварті (Havarti), марибо (Maribo), самсо (Samso) |
0406 90 78 00 | - - - - - - - гауда (Gouda) |
0406 90 79 00 | - - - - - - - есром (Esrom), італіко (Italico), кернгем (Kernhem), сен-нектер (Saint-Nectaire), сен-полен (Saint-Paulin), таледжіо (Taleggio) |
0406 90 81 00 | - - - - - - - канталь (Cantal), чешир (Cheshire), уенслідейл (Wensleydale), ланкашир (Lancashire), подвійний глостерський (Double Gloucester), бларней (Blarney), колбі (Colby), монтерей (Monterey) |
0406 90 82 00 | - - - - - - - камамбер (Camembert) |
0406 90 84 00 | - - - - - - - брі (Brie) |
0406 90 85 00 | - - - - - - - кефало-графієра (Kefalograviera), касері (Kasseri) |
- - - - - - - інші сири, з вмістом води в перерахунку на знежирену речовину: | |
0406 90 86 00 | - - - - - - - - понад 47 мас. %, але не більш як 52 мас. % |
0406 90 87 00 | - - - - - - - - понад 52 мас. %, але не більш як 62 мас. % |
0406 90 88 00 | - - - - - - - - понад 62 мас. %, але не більш як 72 мас. % |
0406 90 93 00 | - - - - - - понад 72 мас. % |
0406 90 99 | - - - - - інші: |
0406 90 99 10 | - - - - - - сири з молока корів, у місткостях з розсолом |
0406 90 99 90 | - - - - - - інші |